Γκερντ Μίλερ / Γερμανία: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο ... : Θρήνος στον κόσμο της «στρογγυλής θεάς», απεβίωσε ο γκερντ μίλερ.

Γκερντ Μίλερ / Γερμανία: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε ο ... : Θρήνος στον κόσμο της «στρογγυλής θεάς», απεβίωσε ο γκερντ μίλερ.. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Θρήνος στον κόσμο της «στρογγυλής θεάς», απεβίωσε ο γκερντ μίλερ.

Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Την είδηση ότι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου γκερντ μίλερ, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της κυριακής η ομάδα της μπουντεσλίγκα. O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ.

Λεβαντόφσκι: Έπιασε τον Φίσερ και κυνηγά τον Γκερντ Μίλερ ...
Λεβαντόφσκι: Έπιασε τον Φίσερ και κυνηγά τον Γκερντ Μίλερ ... from www.sigmalive.com
Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός.

Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Την είδηση ότι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου γκερντ μίλερ, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της κυριακής η ομάδα της μπουντεσλίγκα. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρύλος ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Mαραντόνα, Πλατινί, Γκασκόιν, Μπεστ, Μίλερ: Έκπτωτοι ...
Mαραντόνα, Πλατινί, Γκασκόιν, Μπεστ, Μίλερ: Έκπτωτοι ... from www.fosonline.gr
Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Στην ελλάδα και δη στη θεσσαλονίκη ο γκερντ μίλερ βρέθηκε τον μάρτιο του 1978 ως μέλος της. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.

Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Στην bundesliga, σημείωσε 365 γκολ σε 427 αγώνες (όλους με τη μπάγερν) και είναι ο κoρυφαίος σκόρερ όλων των εποχών. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς, ενώ είχε και δύο τρόπαια με την εθνική ομάδα. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου.

Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Μέσι πέρασε τον Γκερντ Μίλερ • Η Άποψη
Ο Μέσι πέρασε τον Γκερντ Μίλερ • Η Άποψη from www.iapopsi.gr
Ο γκερντ μύλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο.ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ο γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών και σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο, έχοντας αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Την είδηση ότι ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου γκερντ μίλερ, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της κυριακής η ομάδα της μπουντεσλίγκα. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.